Гурткова робота

Спів - основний вид музичної діяльності здобувачів освіти та основний засіб музичного виховання. Вокальне мистецтво відіграє важливу роль у формуванні творчої, духовно багатої особистості.

Метою вокального гуртка є - залучити учасників до великого різноманіття музичної творчості, прищепити відчуття власної національної приналежності, ознайомити та опанувати основи вокального мистецтва.

Основне завдання - задовольнити зацікавленість підлітків у вибраному виді мистецтва, дати вихованцям початкову вокальну підготовку в напрямках академчний спів та естрадний вокал, сприяти розвитку звукоутворення, почуття ритму та слуху.

Перевіркою знань, умінь та навичок є участь у тематичних заходах та концертних програмах навчального закладу, участь у конкурсах і фестивалях району.


  На заняттях  гуртка практикую індивідуальне виконання пісень і ритмічних рухів під музику. Здобувачі освіти з радістю приходять на заняття, із задоволенням займаються, багато виступають, показують високий рівень.

  Найбільш яскравим є виступ вокалістки на фестивалі національно-патріотичної творчості "Сурми звитяги", який відбувся 21 листопада 2022 р. у м. Городок. Марта Копин, учениця 11-Б класу, заспівала пісню "Не залишай" ( сл. та муз. Назарія Савчука).












                                                                        





 







Коментарі