Виховна робота

 Проблема над якою я працюю: "Розвиток почуттів і нового ставленння до історії, українського народу".

  Творче кредо класного керівника: "Головний вихователь - життя, основний вихователь - сім'я. Мені залишається з'єднати перше з другим і що-небудь додати від себе."

  Одного чудового сонячного вересневого ранку на порозі нашої школи ми побачилися, щоб розпочати нову велику справу - прокласти свій шлях до зірок. Цей шлях ми подолаємо за сім років - і це наше щасливе, веселе, дружнє шкільне життя. Ми прокладемо шлях із унікального будівельного матеріалу з особливими властивостями: доброти, гумору, взаємодопомоги, мудрості й захоплень. Кожний з нас знайде на цьому шляху свою неповторну зірочку, яка засяє над дитиною майбутнього особливим сяйвом упевненості у собі, комунікабельності, самостійності, вимогливості, співчуття, патріотизму, працьовитості, навченості. За цей час ми встигнемо подружитися, звикнути й зрозуміти один одного.

Ми - це наш клас, у якому 27 літер "Я". Кожен з нас - це унікальна, неповторна особистість, одна єдина у цілому світі. Тому ми намагаємося дбайливо з любов'ю й повагою ставитися до себе й оточення, приймати себе й інших, такими, якими ми є.

                                                                                       Діти доптливі, з гострим розумом,

                                                                                        у разі правильного виховання

                                                                                        стають великими людьми.

                                                                                                                  Ян Амос Коменський











                                        
































Коментарі